Bedrijfsfeest organisatie

Alles om van je Event een succes te maken

bar champagne verhuur

Huur nu onze prachtige bar met kleurrijke ledverlichting van Italiaanse makelij voor het uitschenken van Cavas,Champagnes en wijnen Met onze exclusieve lichtgevende loungebar bieden wij u de mogelijkheid om uw event extra glans te geven :

  • Bedrijfsreceptie
  • Communie
  • Babyborrel
  • Huwelijksreceptie
  • Verjaardag
  • Ontbijtcatering
  • Zomer- & Winterberbecue
  • Buurtfeesten
  • Handelsbeurzen
  • Opendeurdagen
office 365 intranet
Verhuur Champagne-emmer 
De echte Champagnetoren op maat, het inschenk moment maakt alles compleet. Champagnetoren. ChampagnemeisjeWij zijn trots op ons concept dat wij van A tot Z al 21 jaar steeds meer weten uit te breiden. Passie, aandacht voor U en uw gasten en beleving zijn de speerpunten binnen ons bedrijf. Hiermee maken wij van Uw feest of evenement een bijzondere beleving. Al onze concepten kunnen wij volledig aanpassen aan uw evenement en uw wensen op iedere gewenste locatie. Eten, drinken en muziek waarmee wij de sfeer verhogen door het net even anders te presenteren. Hierbij houden wij alles in eigen hand zodat de kwaliteit altijd hoog is. Neem gerust met ons contact op zodat wij een persoonlijk en opmaat gemaakt plan voor U kunnen maken.
grasrobot huren
Mobiele Champagnebar Le goût des perles.
CAVA BAR CHAMPAGNE BAR. Met onze exclusieve lichtgevende loungebar bieden wij u de mogelijkheid om uw event extra glans te geven.: Boek de bar. Huur nu onze prachtige bar met kleurrijke ledverlichting van Italiaanse makelij voor het uitschenken van CavasChampagnes, en wijnen met professionele barman om er een speciaal bubble evenement van te maken.
Camerabeveiliging
Bar huren bij RestOrent verhuur barmateriaal.
Ontdek onze bar-accessoires te huur. Bij RestOrent een bar huren is kiezen voor gemak. Wij denken graag met u mee of andere zaken die u misschien nodig heeft voor uw feest, naast een bar huren. Heeft u bijvoorbeeld wel voldoende statafels en barstoelen?
seo sea
Mobiele Champagnebar JETROUW.BE.
Vermeldingen Traiteur Catering Mobiele Champagnebar. Mobiele bar Bubblecar 1930 voor al uw recepties op uw locatie, kerk, gemeentehuis. 0477 77 49 67 www.bubblecar.be. Huwelijksreceptie aan de kerk of gemeentehuis of eender welke locatie.: Mobiele Champagnebar Cavabar Bubblecar 1930 komt op jouw receptie of locatie voor je huwelijksreceptie aan de kerk of gemeentehuis. Onze Bubblecar 1930 is een authentiek gerestaureerde Renault KZ uit 1930, die omgebouwd werd tot een cava en champagnebar. Deze prachtige wagen biedt u de mogelijkheid om u en uw genodigden op een speciale wijze van een glaasje bubbels, champagne, cava of meer te voorzien. Dj verjaardagfseest
Champagnebar huren Barcompany.
Wij hebben met onze bar op al meer dan 1000 locaties gestaan en komen ook graag van uw feest een daverend succes maken. Een champagnebar huren doet u dus bij Barcompany! Indien u een champagnebar huurt bij Barcompany bent u verzekerd van een prachtige bar. De bar beschikt over een ingebouwd scherm. U kunt er voor kiezen hier een persoonlijke tekst of wellicht uw logo op af te laten beelden. Wij verzorgen onze champagne catering van A tot Z en nemen alle overige benodigdheden zelf mee. Stripper huren
mobiele authentieke airstream omgebouwd als cava, champagne, cocktail of wijnbar. Vind Boek foodtrucks. mobiele authentieke airstream omgebouwd als cava, champagne, cocktail of wijnbar.
Cocktails Mobiele bar Smoothies. mobiele authentieke airstream omgebouwd als cava, champagne, cocktail of wijnbar. komt in aanmerking voor Andere, Bedrijfsfeest, Communiefeest, Privé Feest, Publiek / Openbaar Feest, Trouwfeest. Wat meer informatie over mobiele authentieke airstream omgebouwd als cava, champagne, cocktail of wijnbar.
huur mobiele bar Land Rover Defender.
Aan de kerk of stadhuis, in uw tuin of in de tuin van de feestzaal, in de zaal of op de parking, stel maar voor! Huur onze mobiele wijn en cava bar. Wij maken steeds een voorstel op maat. Véél is mogelijk: van losse drink tot daguitstap naar Champagne met drink in de wijngaarden.
Uitlenen materiaal Mondovino.
Geldig bij een minimum aankoop van wijnen, cava en/of champagne vanaf 25000, euro. Bij een bedrag lager dan 25000, euro rekenen wij een forfaitaire huurprijs aan.: 2500, euro per geleend object voor bar en koelkast., 1000, euro per geleend object voor wijnton.
BAR.
jumbo bar hoek. huurprijs in euro. wit polyethyleen met kabel. Gewenste kleur verlichting doorgeven bij bestelling. wit polyethyleen met kabel. Gewenste kleur verlichting doorgeven bij bestelling. huur tot 5 dagen. huur tot 5 dagen. huurprijs in euro. huurprijs in euro. kleur licht doorgeven verschillende kleuren mogelijk. GEEF UW GEWENSTE KLEUR DOOR. L63 W 27.3 H29.2. huur tot 5 dagen. huur tot 5 dagen. huurprijs in euro. huurprijs in euro. champagne bowl voor 10 flessen of voor sangria.
Over te nemen Bars Over te nemen bedrijven in de Horeca sector Overnameweb.
Te huur zonder overname Privéclub / rendez-vous huis met mooie hoekligging te Kapellen. Deze verzorgde zaak gelegen in een villa bestaat uit een inkomhal met vestiaire, een onthaal living met aansluitend een geïnstalleerde keuken bar, een tuin met een tuinhuis volledig ingericht met slaapkamer, toilet en douche, een garage en een parking voor 4 wagens.